Afscheid koster Henny Veneman,

Na 18 jaren trouwe dienst namen we afgelopen zaterdag 6 oktober (als collega’s) afscheid van
Henny Veneman.
Dit gebeurde tijdens een gezellig etentje bij een horeca onderneming waar ze nog koken in een ijzeren pot.
Na eerst vele jaren koster geweest te zijn van de Taborkerk was ze de laatste jaren twee dagen koster van de Dorpskerk.
Henny heeft altijd haar werk met liefde en passie gedaan en we zeiden wel eens tegen elkaar:
“bij Henny is het glas altijd half vol in plaats van half leeg”
Alles was altijd mogelijk bij Henny, vooral als het de kinderen betrof, vandaar ook hun plannen (Henny en Wim) om met een gezinshuis te beginnen.
Het lukte dan ook niet meer om het werk te combineren met haar/hun gezinshuis.
We kijken als collega’s terug op vele goede jaren waarin we veel plezier hadden maar ook veel emotionele dingen konden delen en wensen haar samen met Wim Gods zegen toe voor het mooie maar ook belangrijke missie waaraan ze beginnen.

Namens alle collega’s dank voor alles!