Beamteam

In de werkgroep kerk van morgen is besloten om in de erediensten naast de bij velen geliefde oude psalmberijming  in bepaalde diensten de nieuwe psalmberijming te gebruiken uit het Liedboek voor de Kerken, dit in afwachting van het nieuwe liedboek wat verwacht wordt in Mei 2013.

Daarnaast is er tijdens speciale diensten ruimte om naast psalmenook liederen te kiezen uit de bundel ‘Op toonhoogte’. Tijdens  doopdiensten, de diensten opbiddag en dankdag en de themadienstenmet de scholen is er ruimte om kinderliederen te zingen.

Om het gebruik van verschillende bundels mogelijk te maken is er na een technische en kosten analyse gekozen voor het gebruik van een beamer tijdens diensten waarin liederen gezongen worden welke niet in de oude berijming staan.

Het beamteam zorgt er voor dat er een PowerPoint dia presentatie wordt gemaakt van de liturgie, en dat deze tijdens de diensten wordt gepresenteerd. Daarnaast wordt er gezorgd voor de techniek zoals PC’sbeamers en benodigde software.

Beamteam samenstelling: (presentaties, techniek en organisatie)

Gerwin Ooms, Arjan Nijsink, Ben van Burken, Frank Nijhof, Matthijs Kieskamp, Lammert Wessels, Albert Hakvoort, Henny Veneman, Thijs ten Hove, Herma Weustenenk, Bertus Jansen-Eupe, Roel Boone, Hendri Jansen, Jan Smelt, Marco Borkent, Erik ten Brinke, Johan Borkent, Alleta Wolterink, Wolter Nijmeijer en Henk ter Harmsel.

Wil je ook meedraaien in  het team, neem dan contact op met een van de kosters.

voor contact met het beamteam moet u mailen met: