Koffieochtend commissie

Enkele malen per jaar (in het winterseizoen) wordt er in Wierden  een koffieochtend georganiseerd.

Op deze ochtenden wordt er een spreekster/spreker gevraagd die aan de hand van een thema een lezing houdt. Het thema wordt gekozen en behandeld met de Bijbel als uitgangspunt.
Na de lezing is er gelegenheid tot napraten en het stellen van vragen.

We beginnen de koffieochtend natuurlijk met een kop koffie en er wordt daarbij altijd iets lekker geserveerd. Ook in de pauze is er weer koffie en is er gelegenheid om een kijkje bij de boekentafel te nemen.

Er wordt ook samen gezongen onder begeleiding van keyboard en dwarsfluit.

De ochtenden beginnen om 9.15 uur (inloop vanaf 9.00 uur) en eindigen zo rond 11.15 uur. Voor de kleine kinderen is er oppas aanwezig.

Ook via de kerkradio zijn de koffieochtenden te beluisteren.

U bent van harte welkom op deze ochtenden die gehouden worden in zaal “Hebron” bij de Dorpskerk aan het Burgemeester van de Bergplein.