Samen groeien
in geloof

Cursus luisterend bidden

Gods stem verstaan? Dat kan jij ook!

Het woord van God is levend en krachtig Hebreeën 4:12

God verlangt naar contact met de mens. Van Genesis tot Openbaring zien we hoe God tot mensen spreekt en zij naar Hem luisteren en Hem volgen. Heb jij ook een verlangen om te luisteren naar Zijn stem?

Tijdens de drie sessies gegeven door een trainer van het EW zul je toegerust en bemoedigd worden om te oefenen in bidden en luisteren. Of je nu bekend bent met gebed of niet, deze training biedt verdieping en nieuwe ontdekkingen.

In deze cursus leer je waarom het zo belangrijk is om Gods stem te verstaan en hoe dit je kan helpen in je persoonlijke relatie met Hem. Je ontdekt hoe de Bijbel ons leert om Gods stem te verstaan en hoe we dit kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Daarnaast krijg je praktische handvatten en technieken aangereikt om Gods stem te leren verstaan en te onderscheiden van onze eigen gedachten of andere invloeden. Ook leer je hoe je op een liefdevolle en respectvolle manier woorden van God kunt doorgeven aan anderen, en hoe dit kan bijdragen aan de opbouw van de gemeenschap en het Koninkrijk van God.

Leer om Gods stem te herkennen in je dagelijks leven en word verrast door wat Hij te zeggen heeft.
Schrijf je hier in voor de cursus.

Praktische informatie:

  • Datum: 1, 15 en 29 febrauri 2024
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Dorpskerk Hebron, Burgemeester J.C. van Den Bergplein 3 7642 GR Wierden
  • Prijs: €34,95, inclusief werkboek, koffie/ thee en wat lekkers

Klik hier voor meer informatie

Voor vragen kunt u/jij ook terecht bij de contactpersoon van onze gemeente: Marjolein Post, marjoleinpost78@gmail.com