Samen groeien
in geloof

Dagje uit met Salfaithion en Next


Zaterdag 11 mei hadden wij het afsluitende dagje uit met de jeugdclubs Salfaithion (15+)en Next (18+) ! We zijn de dag bij Hebron begonnen met een lekker bakkie! Daar hebben we afscheid genomen van Hester Broeze en Robert Smelt, die zich met veel liefde en passie de laatste 5 en 7 jaar hebben ingezet voor onze jeugd! Nogmaals, ontzettend bedankt!

Vanuit Hebron zijn we voor de lunch naar Casa di Mario in Wierden gegaan. Wij mochten daar onze eigen pizza samenstellen, die enorm lekker smaakte! Ondertussen vertelde Mario ( Armeens orthodox) ons prachtige verhalen over zijn geloofs levensloop en die van zijn gemeente! Het was heel mooi en indrukwekkend om zijn overtuigende verhalen te horen! Vanuit Mario zijn we naar de Boshoeve in Hoge Hexel gegaan! Daar stonden mountainbikes en steps voor ons klaar om vervolgens koers te zetten naar het Lageveld! We mochten vervolgens een rondje kano varen over het Lageveld, niet iedereen had die dag de juiste zeebenen, en sommigen hielden er een nat pak aan over!

Maar gelukkig waren droge kleren de oplossing, en zijn we weer met steps en mountainbikes terug gegaan naar de Boshoeve! Daar hadden we nog een mooie wedstrijd pijl en boogschieten waar de heren het toch echt moesten afleggen bij de dames!

Onze buikjes konden toen wel weer wat gebruiken en sloten we de dag af met een heerlijke barbecue! Kortom, we zijn dankbaar dat we samen met onze fantastische jeugd een prachtige dag hebben gehad!


Denk jij; hey, dat klink goed! En ben je 15 jaar of ouder en 18 jaar of ouder! Weet dat je ontzettend welkom bent en meld je aan door een appje te sturen naar: Jurgen Steenbergen, 06-50653407
Door het vertrek van Hester en Robert, komen Marian Lubbers, Gertjan ten Brinke en Sander Koers ons team het nieuwe seizoen versterken! Welkom!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

Namens de clubleiding van Salfaithion en Next: Barry Hommers, Frans Span, Hester Broeze, Robert Smelt en Jurgen Steenbergen

klik hier voor meer foto’s