Samen groeien
in geloof

Dank-challenge

Heeft u al een keer dankpunten ingeleverd voor de dankchallenge? Woensdag 15 november waren er 124 punten ingeleverd. Dat is een mooi begin, maar nog lang niet genoeg.

Wie kent het lied niet: 10.000 redenen. We zingen het uit volle borst! Maar heb je weleens geprobeerd om die 10.000 redenen naar God toe uit te spreken? Lukt het je? Of is het al lastig om 10 redenen te bedenken aan het einde van je dag?

1 november 2023 is het dankdag. Dat leek ons een goede aanleiding om als gemeente een challenge te starten. Lukt het ons om in de maand november 10.000 redenen tot dankbaarheid te benoemen? Daarvoor doen we nu op een oproep via het kerkblad, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen. Hoe? Door hier te klikken.

Maar het kan ook via de nieuwe groep: bid&dank, in de kerkapp. Daarin staat een link naar het online formulier. Of via het mailadres bidendank@hervormdwierden.nl. En natuurlijk kun je dit doen door het gewoon op te schrijven en het in 1 van de bid&dank-doosjes in de kerk te deponeren. Ga je met ons de uitdaging aan? We zijn benieuwd!