FocusScan Hervormd Wierden

Doe mee aan de FocusScan

De komende tijd wordt er onder begeleiding van de IZB een FocusScan georganiseerd in de gemeente.  Dit is een enquête over de missionaire roeping van de gemeente. Deze scan is bedoeld als voorbereiding voor een zogenaamd Focustraject, een gemeente-brede bezinning over missionair zijn.

De Scan wordt gedaan door een online vragenlijst aan zoveel mogelijk gemeenteleden voor te leggen. Er is ook een papieren versie van de vragenlijst beschikbaar voor als u niet over de mogelijkheid beschikt om de vragenlijst online in te vullen. Deze vindt u bij dit kerkblad.

Voor online invullen: Ga naar de website www.izb.nl/focusscan (hervormde gemeente Wierden opzoeken en wachtwoord HervormdWierden2020! gebruiken). Volg daarna de instructies die op de website staan. Vanaf 26 juli kunt u de vragenlijst invullen.

De papieren versie kunt u invullen en inleveren in de bussen in beide kerken of opsturen naar het kerkelijk bureau (postbus 240 7640 AE Wierden).

Dit najaar wordt er een gemeenteavond gehouden waarop de resultaten van de vragenlijst worden gepresenteerd. Ook gaan we dan aan de hand van enkele stellingen met elkaar in gesprek over de uitslag. Dan willen we graag uw verhalen achter de scores horen. De IZB maakt van het onderzoek en de gemeenteavond een rapport, dat in de kerkenraad wordt besproken.

Tekstvak: Voor vragen, zoek contact met Martin Stoffer

Wim Goosen

Henk Remmink

Martin Stoffer