Samen groeien
in geloof

Geloofsopvoeding bij kinderen en tieners

Je wilt als ouder natuurlijk het geloof van je kind stimuleren. Maar hoe doe je dat? En hoe kun je je tieners blijven motiveren voor kerkgang en geloof?

Vanuit de enquête jeugd kwam naar voren dat er behoefte was aan handvatten in de geloofsopvoeding van tieners. Ook van andere kanten in de gemeente komen deze vragen steeds terug. Daarom organiseren we op donderdagavond 17 november een avond over geloofsopvoeding en geloofsoverdracht voor alle ouders uit onze gemeente!

Tijdens deze avond komt Willemijn de Weerd een workshop geven. We willen samen kijken naar (geloofs-)ontwikkeling bij kinderen/tieners en hoe je daarop in kan spelen met geloofsoverdracht. Daarnaast denken we na over de verschillende geloofstalen.

We hopen op een inspirerende avond met elkaar! Komen jullie ook? We zien jullie graag op donderdag 17 november 2022 om 20:00 uur in Hebron!

Commissie Toerusting & Geloofsgroei
Contactpersoon voor deze avond: Dianne Bredenhoff (dianne.bredenhoff@outlook.com)

Willemijn de Weerd
Willemijn de Weerd is moeder van 4 dochters, heeft meer dan 15 jaar in het onderwijs gewerkt en schrijft inmiddels al bijna 20 jaar kinderboeken. Ook spreekt ze regelmatig voor volwassenen en geeft ze verschillende Bijbelse voorstellingen en lezingen.