Samen groeien
in geloof

Gemeenteweekend 2019

Ook dit jaar is er in september weer een gemeenteweekend. Dit jaar op 14 & 15 september. En natuurlijk is dit weekend weer vol van allerlei activiteiten.

Een beetje anders dan andere jaren is de locatie. We gaan naar het veld in Hoge Hexel om elkaar hier te ontmoeten. Dit veld ligt aan de Oude Schoolweg in Hoge Hexel.

Voor de allerkleinsten is er zoals elk jaar een springkussen. Ook zijn er spelletjes aanwezig op het veld. ’s Middags worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo kan er gefiets worden vananf 14:00 uur, is er een wandeltocht en wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Dit jaar op een iets andere manier dan u gewend bent. Voorgaande jaren was er een barbecue. Dit jaar is er een picknick die iets langer duurt, zodat u de tijd hebt om elkaar te ontmoeten en een gezellige middag te hebben met elkaar. De dag wordt net als voorgaande jaren afgesloten met de Sing-inn.

De picknick wordt dit jaar verzorgd door World-Servants. Zij zullen het eten verzorgen. Voor iedereen is er wat wils, van zoet tot hartig, van fruit tot broodjes. Deelname aan de picknick kost € 7,50, voor gezinnen tot een maximum van € 25,00. Al dit verzamelde geld zal naar World Servants gaan. Dus u vult niet alleen uw eigen buik, maar ook geeft u aan dit fantastische initiatief.

Kunt u niet op eigen gelegenheid naar de locatie komen van dit feest? Bel dan met Lammert, via 06-15085804 en we zullen regelen dat iemand u ophaalt bij huis, en aan het einde weer thuis brengt.

Op zondag is er zoals elk jaar een preekbespreking in Hoge Hexel, na afloop van de ochtenddienst. De zondag wordt zoals elk jaar afgesloten met een themadienst, om 17:00 uur in de Dorpskerk. Aansluitend kunt u elkaar ontmoeten onder het genot van een kop koffie en een broodje.

Zondag middag kunt u de fietstocht van de zaterdag nogmaals fietsen. U kunt vertrekken vanaf Hebron, tussen 14:00 en 14:15 uur. Voor de jeugd is er ’s avonds Salfaithion & Next Generation.

Binnenkort krijgt u de mogelijkheid om u via de website aan te melden voor de diverse activiteiten. We hopen u op het gemeenteweekend te ontmoeten.