Catechisatie

Catechisatieseizoen 2018/2019 ten einde

In de week van 18 maart 2019 zijn alweer de laatste catechisatielessen gegeven. Ruim 230 jongeren hebben deze catechisatielessen gevolgd. Ook fijn, dat er mensen vanuit onze kerk mee willen helpen om aan onze jongeren de wekelijkse catechisatie te willen geven. Naast de reguliere catechisatielessen hebben wij ook een aantal andere avonden georganiseerd in dit seizoen.

Op 12 november 2018 hebben wij een mooie catechisatieavond georganiseerd voor de ouders. Een vervolg hier was op 11 februari 2019, maar dan speciaal voor de jeugd. Op beide avonden sprak Cocky Drost met de thema’s ‘Verbindende liefde’ en ‘Wow … wat ben je leuk’. Beide avonden werden druk bezocht en we hebben hierop vele positieve reacties gekregen.

In samenwerking met de clubs hebben wij in de stille week een event georganiseerd. Op 17 april was het event ‘Saved by the cross?!’, waar o.a. gastspreker ‘Barabbas’ en de Praiseband hun medewerking aan hebben verleend.  Ook op deze avond mochten we vele mensen verwelkomen in de kerk.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

Dit alles vraagt dus om een vervolg. De reguliere catechisatielessen zullen na de zomervakantie weer opgestart worden. Het thema voor het volgende seizoen is ‘Kom, doe mee’. Net als voorgaande jaren willen we zoeken, naar wie God is, en welke rol Hij in ons leven speelt. Ook in het nieuwe seizoen hopen we weer veel jongeren te mogen begroeten op de catechisatielessen.

@Doe jij dan ook weer mee?

Groeten namens het catecheseteam