Jeugdclubs Wierden

He jij daar!

Houd jij van gezelligheid, kletsen, gezelligheid, ontmoeting en Jezus? Ben je tussen de 11 en 14 jaar? Dan zijn wij er voor jou!

Wij willen je prikkelen om het christelijke geloof te ontdekken in jouw leven. Dit doen wij onder andere met uitdagende thema’s  en (te) gekke spellen. De thema’s/activiteiten zijn ‘easy going’, zodat jij je (niet)-kerkelijke vriend of vriendin gemakkelijk mee kunt nemen als jij dat leuk vindt.

Naast deze avonden worden er ook door het hele seizoen heen andere activiteiten voor jullie georganiseerd. Denk aan zwemmen/schaatsen, een dropping en niet te vergeten: het clubkamp!

Eenmaal in de twee weken staan wij op de vrijdagavond voor jullie klaar. Om jullie te leren kennen, jullie ons en om zo met elkaar Jezus te leren kennen.  Dus:

Eén keer in de twee weken op vrijdagavond
                 18.45 uur – 20.15 uur
                           Hebron (bijgebouw Dorpskerk)

Jaarrooster 2018-2019

21 September   Clubavond                                        25 Januari           Clubavond

05 Oktober         Clubavond                                        08 Februari         Dropping

19 Oktober         Schaatsen                                         22 Februari         Voorjaarsvakantie

26 Oktober        Herfstvakantie                                 01 maart             Clubavond

02 November     Clubavond                                        15 Maart             Clubavond

16 November    JAZ (interkerkelijke activiteit)     29 Maart             Clubavond

28 December     Vakantie                                           12 April                Gezamenlijke clubavond

04 Januari           Vakantie                                           19 April                Goede vrijdag (geen club)

11 Januari           Clubavond                                        3,4 en 5 Mei       Clubkamp

Blauwe data zijn ‘normale’ clubavonden
Rode data zijn overige activiteiten
Groene data zijn vakanties

Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Kom ook!

Heb je nog vragen of wil je graag eerst meer informatie, neem dan contact op met:

Elise Coes-Jager

06-20639833

Hallo jij daar!

Tieners- Ontmoeten- Kletsen- Lachen- Bidden- Welkom- God- Gemeente = CLUB!

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar?  Dan nodigen we jou uit voor het nieuwe CLUB seizoen!

We gaan starten op vrijdag 15 september! Van 18.45- 20.15 uur in Hebron.

Op de clubavond organiseren we altijd leuk activiteiten en een moment om te praten over God en over jou.  Hoe goed ken jij God en hoe goed kent God jou eigenlijk?

Ook zijn er elk jaar leuke plannen voor de dropping en het Clubkamp!

11 t/m 14 jaar kan zich van maandag 4 september tot en met maandag 11 september opgeven door hier te klikken.

Ben jij 15 jaar of ouder?? Dan nodigen we je uit voor het nieuwe SALFATHION seizoen!!

De aftrap van Salfaithion  dit seizoen is tijdens het Gemeenteweekend!

Op zondag 10 september van 20.00- 21.30 uur in Hebron.

De eerste gewone clubavond is op zondag 24 september van 20.00- 21.30 uur  in Hebron.

Voor Salfathion (15 +) hoef je je niet op te geven, je mag gewoon binnen lopen!

Voor vragen en info kunt u contact opnemen met:

11 t/ 14 jaar -> Elise Coes-Jager  Tel: 0620639833

Salfathion (15 +) ->  Eddy Nijland    Tel: 0630025770