Jeugdclubs Wierden

He jij daar!

Houd jij van gezelligheid, kletsen, gezelligheid, ontmoeting en Jezus? Ben je tussen de 11 en 14 jaar? Dan zijn wij er voor jou!

Wij willen je prikkelen om het christelijke geloof te ontdekken in jouw leven. Dit doen wij onder andere met uitdagende thema’s  en (te) gekke spellen. De thema’s/activiteiten zijn ‘easy going’, zodat jij je (niet)-kerkelijke vriend of vriendin gemakkelijk mee kunt nemen als jij dat leuk vindt.

Naast deze avonden worden er ook door het hele seizoen heen andere activiteiten voor jullie georganiseerd. Denk aan zwemmen/schaatsen, een dropping en niet te vergeten: het clubkamp!

Eenmaal in de twee weken staan wij op de vrijdagavond voor jullie klaar. Om jullie te leren kennen, jullie ons en om zo met elkaar Jezus te leren kennen.  Dus:

Eén keer in de twee weken op vrijdagavond
                 18.45 uur – 20.15 uur
                           Hebron (bijgebouw Dorpskerk)

Jaarrooster 2018-2019

21 September   Clubavond                                        25 Januari           Clubavond

05 Oktober         Clubavond                                        08 Februari         Dropping

19 Oktober         Schaatsen                                         22 Februari         Voorjaarsvakantie

26 Oktober        Herfstvakantie                                 01 maart             Clubavond

02 November     Clubavond                                        15 Maart             Clubavond

16 November    JAZ (interkerkelijke activiteit)     29 Maart             Clubavond

28 December     Vakantie                                           12 April                Gezamenlijke clubavond

04 Januari           Vakantie                                           19 April                Goede vrijdag (geen club)

11 Januari           Clubavond                                        3,4 en 5 Mei       Clubkamp

Blauwe data zijn ‘normale’ clubavonden
Rode data zijn overige activiteiten
Groene data zijn vakanties

Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Kom ook!

Heb je nog vragen of wil je graag eerst meer informatie, neem dan contact op met: