Samen groeien
in geloof

Jeugdclubs Wierden

De jeugdclubs gaan in september weer van start. Iedereen in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar is van harte uitgenodigd en ook je vrienden of vriendinnen zijn welkom!

Op een clubavond staan wij stil bij Gods woord en organiseren we leuke activiteiten zoals zwemmen en de jaarlijkse dropping. De clubavonden staan in het teken om Jezus te leren kennen in ons leven maar wij willen ook graag de jeugd beter leren kennen.

Dit jaar zal – door de huidige coronamaatregelen – iets anders verlopen dan voorgaande jaren. Op dit moment kan onze club net als de scholen van start gaan. Hierbij worden de geldende coronamaatregelen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid opgevolgd. Om zo min mogelijk verloop te krijgen, vinden clubavonden van de 11 & 12 jarigen en de 13 & 14 jarigen om de week plaats. Zie hiervoor de uitnodigingen. In Hebron wordt er daarbij gebruik
gemaakt van twee grote zalen die ver uit elkaar zitten.

De ontwikkelen en bijhorende maatregelen worden steeds goed in de gaten gehouden en worden ook regelmatig afgestemd met de jeugdcommissie van onze kerk. Mocht er gedurende het seizoen wijzigingen plaats vinden wordt hierover gecommuniceerd via website en de jeugd.

Gezien de huidige omstandigheden is het van belang dat wij weten wie er wanneer naar club komt. Wij hopen ook dit jaar weer veel van onze jeugd te mogen ontmoeten, wij zien er weer naar uit!

Vragen over de jeugdclubs kun je stellen aan één van de clubleiders.

Vriendelijke groeten!
Jeugdleiding Wierden