Kinderclub

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut
Vanaf woensdag 22 september 2021 is er om de week op woensdagmiddag (en met uitzondering van de schoolvakanties) gezellig een uurtje kinderclub voor alle kinderen van groep 5 t/m 7.

Dus niet alleen voor jou … maar óók voor je vriendje of vriendinnetje, een buurjongen of buurmeisje, ook al gaat hij of zij nooit naar de (Dorps)kerk.

Wij vinden het namelijk erg leuk wanneer jullie allemaal komen.

De kinderclub wordt gehouden in de benedenzaal van Hebron bij de Dorpskerk.

Inloop is mogelijk vanaf 15.15 uur. En wanneer je niet precies weet waar je moet zijn in Hebron, dan ga je gewoon op het geluid af. Wij beginnen om 15.30 uur en de clubmiddag duurt dan tot 16.30 uur.

De bedoeling van de kinderclub is om de kinderen op een leuke en ontspannen manier met het evangelie in aanraking te brengen. De leiding is in handen van een aantal vrijwilligsters. Tijdens een kinderclubmiddag wordt er met elkaar gezongen, gebeden, uit de Bijbel gelezen en geluisterd. Ook wordt er geknutseld of een spel gedaan. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke aandacht, gezelligheid en lekker geklets.

De toegang is geheel gratis, er hangt wel een luchtballon voor een vrije gift. Van dit geld wordt weer nieuw materiaal aangeschaft.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keertje langs!Het is er altijd super gezellig, maar met JOU erbij kan het nóg leuker worden!

De datums voor het kinderclubseizoen 2021-2022 zijn:

3 en 17 november

1 en 15 december

12 en 26 januari

9 en 23 maart

6 april

En op woensdag 20 april is er een super leuke, gezellige en extra lange clubmiddag; de afsluiting van het clubseizoen!

De leiding van een kinderclubmiddag is bij toerbeurt in handen van:

Miranda Bartels, Ineke Nijzink, Karolina Start en Gerlinde Wessels.

Mocht u als ouder/verzorger nog vragen hebben, aarzel dan niet, maar bel ons even op.

Miranda Bartels: 06-48474874

Ineke Nijzink: 0546-571907

Karolina Start: 06-22957571

Gerlinde Wessels: 06-30045310