Kinderclub

Vanaf woensdag 26 september 2018 is er (bijna) elke woensdagmiddag gezellig een uurtje kinderclub voor alle kinderen van groep 5 t/m 7. Dus ook voor de kinderen die nooit naar de kerk gaan.

De kinderclub wordt gehouden in de benedenzaal van Hebron bij de Dorpskerk.

Inloop is mogelijk vanaf 13.30 uur. En wanneer je niet precies weet waar je moet zijn in Hebron, dan ga je gewoon op het geluid af. Wij beginnen om 13.45 uur en de clubmiddag duurt dan tot 14.45 uur.

De bedoeling van de kinderclub is om de kinderen op een leuke en ontspannen manier met het evangelie in aanraking te brengen. De leiding is in handen van een aantal vrijwilligsters. Tijdens een kinderclubmiddag wordt er met elkaar gezongen, gebeden, uit de Bijbel gelezen en geluisterd. Ook wordt er geknutseld of een spel gedaan. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke aandacht, gezelligheid en lekker geklets.

De toegang is geheel gratis, er hangt wel een luchtballon voor een vrije gift. Van dit geld wordt weer nieuw materiaal aangeschaft.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keertje langs!

Het is er altijd super gezellig, maar met JOU erbij kan het nóg leuker worden!

De datums voor het kinderclubseizoen 2018-2019 zijn:

3, 10, 17 en 31 oktober

7, 21 en 28 november

5 en 12 december

9, 16, 23 en 30 januari

6, 13 en 27 februari

6, 13, 20 en 27 maart

Op woensdagmiddag 3 april is er een super leuke, gezellige en extra lange afsluiting van het clubseizoen!

De leiding van een kinderclubmiddag is bij toerbeurt in handen van:

Miranda Bartels, Elise Manenschijn, Ineke Nijzink, Petra Plug, Janneke Smelt, Karolina Start, Anja Vinkers en Gerlinde Wessels.

Mocht u als ouder/verzorger nog vragen hebben, aarzel dan niet, maar bel ons even op.

Voorzitter: Janneke Smelt – tel.nr. 0546-571551

Secretaresse: Miranda Bartels – tel.nr. 0546-579040