Kinderclub

Vanaf woensdag 16 september 2020 is er om de week op woensdagmiddag (en met uitzondering van de schoolvakanties) gezellig een uurtje kinderclub voor alle kinderen van groep 5 t/m 7.

Dus niet alleen voor jou … maar óók voor je vriendje of vriendinnetje, een buurjongen of buurmeisje, ook al gaat hij of zij nooit naar de (Dorps)kerk.

Wij vinden het namelijk erg leuk wanneer jullie allemaal komen.

De kinderclub wordt gehouden in de benedenzaal van Hebron bij de Dorpskerk.

Inloop is mogelijk vanaf 15.15 uur. En wanneer je niet precies weet waar je moet zijn in Hebron, dan ga je gewoon op het geluid af. Wij beginnen om 15.30 uur en de clubmiddag duurt dan tot 16.30 uur.

De bedoeling van de kinderclub is om de kinderen op een leuke en ontspannen manier met het evangelie in aanraking te brengen. De leiding is in handen van een aantal vrijwilligsters. Tijdens een kinderclubmiddag wordt er met elkaar gezongen, gebeden, uit de Bijbel gelezen en geluisterd. Ook wordt er geknutseld of een spel gedaan. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke aandacht, gezelligheid en lekker geklets.

De toegang is geheel gratis, er hangt wel een luchtballon voor een vrije gift. Van dit geld wordt weer nieuw materiaal aangeschaft.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keertje langs!

Het is er altijd super gezellig, maar met JOU erbij kan het nóg leuker worden!

De datums voor het kinderclubseizoen 2020-2021 zijn:

16 en 30 september

28 oktober (gaat niet door)

13 en 27 januari

10 en 24 maart

7 april

En op woensdag 21 april is er een super leuke, gezellige en extra lange clubmiddag; de afsluiting van het clubseizoen!

De leiding van een kinderclubmiddag is bij toerbeurt in handen van:

Miranda Bartels, Ineke Nijzink, Janneke Smelt, Karolina Start, Anja Vinkers en Gerlinde Wessels.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

Op dit moment kan de kinderclub dus net als de basisscholen weer van start gaan.

Toch ziet dit seizoen er wel anders uit dan dat wij tot op heden gewend waren. Dit komt vooral door de huidige coronamaatregelen en omdat sommige basisscholen de schooltijden (tijdelijk) hebben veranderd.

Dus daarom is het tijdstip van de kinderclub en het aantal keren dat er kinderclub is, anders dan voorgaande jaren.

De ontwikkelingen en bijbehorende maatregelen worden steeds goed in de gaten gehouden en worden ook regelmatig afgestemd met de jeugdcommissie. Mocht er gedurende het seizoen wijzigingen plaatsvinden dan wordt hierover gecommuniceerd o.a. via de website van de kerk.

Mocht u als ouder/verzorger nog vragen hebben, aarzel dan niet, maar bel ons even op.

Voorzitter: Janneke Smelt – tel.nr. 0546-571551

Secretaresse: Miranda Bartels – tel.nr. 0546-579040

Tot ziens en groeten van het Kinderclubteam

Klik hier voor de fotos van 16 okt 2019