Hallo baby´s en Peuters

Jullie zijn allemaal welkom om gezellig bij ons te komen spelen of lekker slapen. Als papa en mama naar de kerk gaan. De eerst dienst begint op zondag om 9.00 uur en de 2e dienst begint om 10.45 uur. Je bent ongeveer 20 minuten van te voren welkom dan staat alle speelgoed al voor jullie klaar.

Ben je 0 of 1 jaar dan kun je lekker spelen in de bovenzaal van de Dorpskerk. Je mag daar ook een klein dutje doen in je eigen wandel of reiswieg.

Ben je ongeveer  2 of 3 jaar dan kom je gezellig naar beneden in de Dorpskerk. Daar hebben ook heel veel speelgoed voor jullie of ga je  een mooie Bijbelse kleurplaat voor papa of mama maken. Aan het eind zingen we altijd liedjes van de Heere Jezus in de kring.

De kinderen krijgen altijd een lekker koekje van ons ( graag GEEN drinken meegeven ).

Willen je papa of mama ook komen helpen oppassen dat kan altijd ….bel of mail even .

Heb je nog  vragen kun je contact op nemen met onderstaande contact persoon

Ga je naar de kerk in Hoge Hexel dan is daar oppas in het  (Kulturhus),  de dienst daar begint om 9.30 uur …je bent van harte welkom!Voor kerktijd zijn de kinderen van 4 t/m 7 jaar van harte welkom in het Kulturhus. Voor hen is daar bijbelklas aanwezig

Voor vragen in Hoge Hexel neem dan contact op met onderstaande contact persoon

• Lianne Morsink (Contact persoon oppas Wierden)