Vakantie Bijbel Club

De Vakantie Bijbel Club 2021 is begonnen!

Elke ochtend komt er een programma online waarin er wordt gezongen, een Bijbelverhaal wordt verteld, er ruimte is voor een poppenkast en nog veel meer leuks! Dit programma kun je bekijken door hier te klikken. Ook kun je thuis het themalied gaan oefenen, klik daarvoor hier.

Elke middag is er een activiteit. Bij de verschillende dagen is er een uitleg voor de verschillende activiteiten. LET OP: bij deze activiteiten is er geen begeleiding vanuit de kerk.

Vrijdag 20 augustus zal de Vakantie Bijbel Club worden afgesloten met een optreden van Marcel Zimmer. Ben je 4 jaar en ouder en heb je zin in een spetterende afsluiter van deze week? Kom dan naar dit optreden! Het concert duurt van 19.00 uur tot 20.00 uur met een inloop vanaf 18.30 uur.

Voor dit optreden moet je je wel opgeven, dit kun je doen door hier te klikken. Je krijgt na je aanmelding van zelf bericht of je naar het concert mag komen. Geef je snel op, want vol is vol!

Zondag 22 augustus zal de week worden afgesloten met een feestelijke kerkdienst in de Dorpskerk. Deze dienst zal worden voorgegaan door ds. Donken. Ook voor deze dienst moet je je opgeven, dit kun je doen door hier te klikken. Het is ook mogelijk om deze dienst online te volgen.

Tasjes ophalen

Dinsdag ontvang je op het kerkplein je tasje, dit is bij het begin van de vossenjacht. In dit tasje zit een knutselwerkje voor de woensdagmiddag, een boekje met verhalen en een lekkere verrassing!

Dinsdag geen tasje kunnen ophalen? Woensdag kun je tussen 11.00 uur en 12.00 uur bij het kerkplein van de Dorpskerk of in Hoge Hexel aan de Loomsweg 3a alsnog je tasje ophalen.

Gebedshoek

Dit jaar is de gebedshoek natuurlijk ook weer aanwezig. Je kan ze vinden op het kerkplein van de Dorpskerk. Je kan langskomen om tot rust te komen, te bidden, je gebedsbriefje in te leveren en een cadeautje te krijgen en voor een luisterend oor. De gebedshoek is open voor alle kinderen!
Er zullen mensen aanwezig zijn wanneer je de tasjes komt ophalen en de hele dinsdag en donderdagmiddag!

Dinsdag middagprogramma

Vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur is het mogelijk om te starten met de vossenjacht. De vossenjacht eindigt om 16.30 uur. Je kan starten vanaf het kerkplein van de Dorpskerk.

LET OP: er is geen begeleiding vanuit de kerk, je loopt de vossenjacht samen met bijvoorbeeld je ouders.

Op het kerkplein ontvang je een tasje. In dit tasje zitten ook de benodigdheden voor de rest van de week.

Ook kun je bij de vossenjacht je kleurplaat inleveren die je op school hebt gekregen. Kleur hem mooi in en wie weet win je nog een prijs!

Woensdag middagprogramma

In het tasje wat je gisteren hebt gekregen bij de vossenjacht zitten benodigdheden voor een middagje knutselen.

Er zit in het tasje materiaal om een sokpop te maken. De handleiding voor het maken van de sokpop zit ook in het tasje. Wij vinden het leuk om te zien wat voor sokpoppen jullie gemaakt hebben. Daarom willen we jullie vragen om foto’s van jullie creaties te uploaden. Dat kan door hier te klikken.

Omdat het houtdorp dit jaar niet doorgaat zit er ook een pakketje met stokjes in. Het is de bedoeling dat je met lijm iets leuks van de stokjes gaat maken. Een huisje, een auto, een dier.. Je mag het zelf weten, als je maar creatief bent! Je kan kans maken op een prijsje! Upload hiervoor een foto met je naam, adres en leeftijd voor zaterdag 21 augustus 12.00 uur. Dit kan door hier te klikken.

Donderdag middagprogramma

Vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur is het mogelijk om te starten met de speurtocht. De speurtocht eindigt om 16.30 uur. Op het formulier in je tasje kun je de verschillende startpunten vinden. Geen formulier of geen tasje? Dan kun je een formulier ophalen op het Binnenhof

LET OP: er is geen begeleiding vanuit de kerk, je loopt de speurtocht samen met bijvoorbeeld je ouders.