Samen groeien
in geloof

Jeugdzondag 4 september

Ha, jij daar!

(Let op: dit is ook voor u en jou als je je toch wat te oud voelt voor de jeugdzondag!)

Heb jij zin in een dag vol gezelligheid, ben je zondag 4 september vrij en ben je 15 jaar of ouder? Komt dat even mooi uit! Er wordt namelijk weer een super gave jeugdzondag voor jou georganiseerd. Het thema van deze dag is:

“(on)geschikt”

Je kent ze vast wel, de reclames van de Koninklijke Landmacht. Ben je geschikt of ongeschikt? Of heb je het tv-programma ‘Kamp van Koningsbrugge’ gevolgd, ook daar draait het om de vraag: ‘Ben jij geschikt?’  Wie ben je en wat kun je? Het zijn vragen die we tegenwoordig vaak tegen komen. Ben je nuttig of nutteloos? Sterk of zwak, groot of klein? En misschien herken jij het ook in jouw leven wel, die twijfel of je wel geschikt bent. Wie ben ik om Gods opdracht uit te voeren? Wie ben ik om andere mensen over God te vertellen? Wie ben ik om…? Vul maar in.

Er zijn vaak wel redenen te bedenken waardoor jij je ongeschikt kunt voelen voor een bepaalde opdracht. Maar gelukkig hangt jouw geschiktheid niet af van je capaciteiten. Hoe dat precies zit, daar willen we op deze dag met elkaar over nadenken en zo ontdekken wat de Bijbel ons hierover wil leren.

Vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom in Hebron (naast de Dorpskerk in Wierden). Voor eten en drinken wordt gezorgd, dus laat je broodtrommel maar thuis! De jeugdzondag duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Denk je.. ja dit is wel wat voor mij? Geef je dan nu snel op via de link in de socials, de qr-code of stuur een mailtje naar: jeugdzondag@hervormdwierden.nl. Neem gerust al je neefjes/nichtjes, vrienden/vriendinnen of wie dan ook mee!

Mocht je nog vragen hebben of wil je liever eerst nog wat informatie ontvangen? Stuur ons gerust een mailtje.

Ongeschikt qua leeftijd voor de jeugdzondag?
Denkt u/denk jij nu, maar ik ben ongeschikt qua leeftijd voor de jeugdzondag? Geen probleem! Aansluitend aan de avond kerkdienst in de Dorpskerk zijn we juist opzoek naar u/jou! We willen dan in gesprek met jong en oud en hopen zo een waardevol moment te hebben. Bent u/jij ook zo enthousiast? Dan zien we de opgave graag tegemoet via de qr code of stuur een mailtje naar bovenstaand e-mailadres. Alvast bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van de voorbereidingen en de laatste informatie als eerste lezen: geef ons dan even een like op Facebook en volg ons op Instagram!

Allemaal graag tot de 4e! Groetjes, de Jeugdzondagorganisatie

QR code jongeren.

QR code ouderen