José op missie & nieuwsbrief

nieuwsbrief Jose op Missie mei 2019

Tuf mee voor José!

Wat: solex tocht onder begeleiding

Op: 6 juli 2019

Mogelijkheden start: 13.30 uur en 15.30 uur vanaf kerkplein

Beschikbaarheid: 25 personen per rit dus VOL is VOL

Duur: ongeveer 1,5 uur

Kosten: € 15,- inclusief koffie-thee-fris

Opgave: via joseopmissie@gmail.com

Wij organiseren op zaterdag 6 juli aanstaande een solextocht voor José en haarwerk in Zuid Afrika. We hebben de beschikking over 25 solexen en maken hiermee twee ritten. Wilt u meetuffen voor José? Meldt u dan snel aan want VOL = VOL!  Opgeven kan via ons emailadres of telefonisch op 06-2124 7777 (Annalien Schutte).  De solexen zijn WA verzekerd, u rijdt verder op eigen risico.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

Naast de solextocht is er ’s middags ook een fietstocht voor jong en oud. Tussen 13.30 uur en 14.30 uur kunt u starten vanaf de Dorpskerk, de kosten bedragen € 5,- per persoon, dit is inclusief een consumptie.

Op het kerkplein bij de Dorpskerk worden die middag taarten, cupcakes en andere lekkernijen verkocht. Ook is er een kraampje met tweedehands artikelen en kaarten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

Home team José OP MISSIE

Emailadres:  joseopmissie@gmail.com
Facebook: José op Missie
Wilt u haar financieel steunen?
Dat kan via stichting Kimon o.v.v.: José Weijers project Zuid Afrika
Bankrekeningnummer: NL77ABNA0400598698 te Apeldoorn