Samen groeien
in geloof

Klaar voor de start!

Trouwen, trouwplannen of net getrouwd? Dan is dit wat voor jullie:

KLAAR VOOR DE START!

Tijdens de huwelijkskring ‘Klaar voor de Start’ bereiden jullie je als bruidspaar vanuit de Bijbelse visie voor op jullie huwelijk. Als je trouwt verandert er heel wat in je leven. Je begint samen met je vriend(in) een nieuw gezin. Daar kijk je naar uit. Maar voordat het zover is, is er van alles te regelen. Juist een goede voorbereiding op de inhoud en de praktijk van het samenzijn in het huwelijk is ontzettend belangrijk en waardevol. Het is echt niet overdreven om het aangaan van een huwelijk één van de belangrijkste stappen in je leven te noemen. De Hervormde gemeente te Wierden ziet dat ook en biedt daarom ‘Klaar voor de start’ aan. 

Een aantal belangrijke aspecten van het huwelijk komen op een praktische en actuele manier aan bod. De eerste avond start met een gezamenlijke maaltijd en kennismaking en denken we samen na over wat het huwelijk nu eigenlijk inhoud. 

De ervaren kringleiding verzorgt een inleiding op de thema’s. Iedere avond denkt elk stel ook samen na over een gespreksvraag of invuloefening. Daarnaast is er regelmatig een groepsgesprek ingepland. Verder is er ruimte voor eigen vragen en onderwerpen.

Door wie?
De avonden worden geleid door Helma Boorsma en Frits Mulder.

Wanneer? 
Start eind januari 2023. Drie avonden, om de veertien dagen. Data worden in overleg met de deelnemers nader vastgesteld.  De eerste avond begint om 18.30 uur, de vervolgavonden beginnen om 19.30 uur. Locatie: Hebron (bij de Dorpskerk). 

Aanmelden of vragen? 
Graag z.s.m. bij Helma Boorsma via helmaboorsma@gmail.com of Matthea Borkent via mattheaborkent@gmail.com