Samen groeien
in geloof

Koffieochtend 18 januari

Op woensdag 18 januari 2023 wordt er in gebouw Hebron bij de Dorpskerk in Wierden weer een koffieochtend gehouden. De spreekster van deze ochtend is Nadine de Vos. Zij zal met ons gaan nadenken over het thema: De kracht van een vrouw haar “JA”.

Vrouwen die JA durven zeggen tegen het beste ( en dan nee tegen het ‘goede’). De wereld heeft ze nodig. We duiken één van de meest impactvolle verhalen uit de Bijbel in en lezen hoe het besluit, de moed en keuze van een zestal vrouwen de start is van een grote bevrijding. We laten ons inspireren door deze vrouwen om ook voor ons eigen hart, ons gezin, ons werk het beste te kiezen.

Nadine de Vos is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ze geeft leiding aan Arise Nederland (een beweging die vrouwen meeneemt op online en offline reizen, dichter naar zichzelf en dichter naar God).

De ochtend begint om 9.15 uur en zal rond 11.15 uur worden afgerond. Natuurlijk is er tijd voor koffie of thee en tijd voor ontmoetingen. Deze ochtend is voor vrouwen van alle leeftijden. We zouden het ontzettend leuk vinden wanneer u/jij er bij bent!

We hebben een leesbladentafel klaargezet met allerlei christelijke tijdschriften. Hier kunt u bladen van lenen of bladen neerleggen voor anderen. De zaal is open vanaf 9.00 uur en de toegang is gratis. Ter afsluiting zal er wel een collecte worden gehouden voor de gemaakte kosten. Er is helaas geen kinderoppas meer aanwezig.