Samen groeien
in geloof

Koffieochtend 20 september

Hartelijk welkom op de koffieochtend in Wierden!!

Wie wil je zijn en wie ben je? Je wilde iemand worden, maar in de realiteit van alledag valt het tegen en vergelijk je je veel met andere vrouwen, moeders, collega’s en andere christenen.

Hoe word je nu tevreden met wie je bent en wat kun je daar zelf aan doen en welke rol kan je geloof daarbij spelen?

Op de koffieochtend van 20 september 2023 gaan wij daar met elkaar en met Carolien Pape mee aan de slag. Het thema van deze ochtend is : Droomvrouw….?!

Carolien Pape: is getrouwd, moeder van 3 kinderen en 6 kleinkinderen. Eerste beroep is HBO verpleegkundige. Via omwegen in de lokale politiek(fractievoorzitter), docent op de Christelijke Hogeschool, nu al 15 jaar haar eigen begeleidingspraktijk Merchab. Als relatietherapeut, counselor en coach begeleidt ze mensen met diverse problematiek.
Ze vind het heerlijk om op een concrete, praktische en diepgaande manier met mensen op te trekken en te zien, dat hun leven of relatie in balans komt.

De ochtend begint om 9.15 uur en zal rond 11.15 uur worden afgerond.
Natuurlijk is er tijd voor koffie of thee en tijd voor ontmoetingen. Deze ochtend is voor vrouwen van alle leeftijden. We zouden het ontzettend leuk vinden wanneer u/jij er bij bent!

We hebben een leesbladentafel klaargezet met allerlei christelijke tijdschriften. Hier kunt u bladen van lenen of bladen neerleggen voor anderen. De zaal is open vanaf 9.00 uur en de toegang is gratis. Ter afsluiting zal er wel een collecte worden gehouden voor de gemaakte kosten. Er is helaas geen kinderoppas meer aanwezig.