Samen groeien
in geloof

Koffieochtend 23 november

Hartelijk welkom op de koffieochtend in Wierden!!

Op woensdag 23 november 2022 wordt er in gebouw Hebron bij de Dorpskerk in Wierden weer een koffieochtend gehouden. De spreekster van deze ochtend is Sarianne van Dalen. Het thema zal zijn: “Als God zwijgt”.

Misschien ken jij deze kant van God maar al te goed. Je roept, je smeekt… maar God zwijgt. In de Bijbel lees je verschillende passages waarin God lijkt te zwijgen. In deze samenkomst mogen we leren van enkele vrouwen uit de bijbel en hoe zij omgaan met een zwijgende God.

Sarianne van Dalen is getrouwd met Lieuwejan en samen hebben ze 5 kinderen. Sarianne is al heel wat jaren (klooster)coach en spreekster. Ook verzorgt ze overdenkingen bij Groot Nieuws Radio en heeft ze meerdere boeken geschreven.

De ochtend begint om 9.15 uur en zal rond 11.15 uur worden afgerond. Natuurlijk is er tijd voor koffie of thee en tijd voor ontmoetingen. Deze ochtend is voor vrouwen van alle leeftijden. We zouden het ontzettend leuk vinden wanneer u/jij er bij bent!

We hebben een leesbladentafel klaargezet met allerlei christelijke tijdschriften. Hier kunt u bladen van lenen of bladen neerleggen voor anderen. De zaal is open vanaf 9.00 uur en de toegang is gratis. Ter afsluiting zal er wel een collecte worden gehouden voor de gemaakte kosten. Er is helaas geen kinderoppas meer aanwezig.