Samen groeien
in geloof

Koffieochtend met Jeannette Donken

Op woensdag 29 maart hebben we mogen luisteren naar Jeannette Donken tijdens onze koffieochtend in Hebron. Zij sprak met ons over het thema: “Eenzaamheid“.

We hoorden wat eenzaamheid precies betekent en welke vormen van eenzaamheid er zijn. Dat eenzaamheid onder alle leeftijden en in alle lagen van de bevolking voorkomt, hoorden we oa. door enkele voorbeelden die Jeannette noemde. We kregen tips van haar over hoe we om kunnen gaan met mensen die aangeven eenzaam te zijn. Voornamelijk luisteren is heel belangrijk.

Na een gezellige koffiepauze gingen we in kleine groepjes vragen m.b.t. eenzaamheid bespreken. Een belangrijk onderwerp, waar in de huidige maatschappij veel aandacht voor moet komen/zijn.

Bij de uitgang kregen alle dames een zakje vergeet-me-niet zaadjes mee met een kaartje eraan met daarop de volgende tekst:
Aandacht is het mooiste cadeau dat je kunt geven.


De volgende koffieochtend hopen wij te houden op woensdag 20 september 2023. Carolien Pape hoopt dan bij ons te komen spreken. We hopen van harte dat we dan weer heel veel vrouwen mogen ontmoeten.