Samen groeien
in geloof

Mannenevent 2022

Vrijdagavond 18 maart. Om 18.00 uur vertrokken we met ruim 60 mannen vanaf Hoge Hexel en vanuit Wierden op de fiets richting een onbekende bestemming.
In het midden troffen we elkaar op het erf van de familie Koers waar de snert en de bonensoep al stonden te dampen. Klaas Ytsma leidde het thema “leave your shame behind you” in met een mooie persoonlijke vertolking van Nicodemus die Jezus ontmoette.
We zongen samen verschillende liederen en hebben daarna in duo’s een wandeling gemaakt en ondertussen van hart tot hart met elkaar kunnen spreken.
Na een klein half uurtje arriveerden we bij de parkeerplaats van de manege waar twee gigantische trucks, een rode en een blauwe, op ons stonden te wachten. We werden in groepjes verdeeld en gingen de strijd met elkaar, maar vooral met het gewicht van de vrachtwagen aan. Wie het snelst de truck over de streep trok, won!
Na dit spektakelstuk en heftige strijd liepen we gebroederlijk terug naar de Hexelseweg 87 waar de barbecue inmiddels heet was. We genoten met elkaar nog heerlijk van de ontmoeting, versterkten de innerlijke mens en keerden met een voldaan gevoel huiswaarts. We kijken terug op een gezegende avond!

Klik hier voor meer foto’s