Samen groeien
in geloof

Moederkring

Ha moeders!

Het nieuwe seizoen van de Moederkring gaat weer van start. Wij hebben er weer zin in en we hopen jullie ook! Alle moeders zijn van harte welkom. Of je nu al een seizoen hebt meegedraaid of nog nooit bent geweest: weet je welkom. We zien er naar uit om samen mooie avonden te beleven over (geloofs)opvoeding en moeder-zijn en daarin van elkaar te leren!

De startavond van de Moederkring staat gepland op maandag 3 oktober. Op deze avond willen we kennismaken en daarbij nadenken over het thema ‘Wie ben jij?’. We zullen het natuurlijk hebben over onze ‘gewone’ dagelijkse levens, maar willen ook samen doorpraten over hoe God ons ziet, wie wij zijn in Hem en hoe we dat over kunnen dragen op onze kinderen.

Tijdens deze avond is ook Boek&Hart uit Almelo aanwezig met een inspiratietafel met allerlei materialen m.b.t. geloofsopvoeding. Deze materialen kunnen ingekeken en/of ter plekke aangeschaft worden. We hopen op jullie komst!

Hieronder vinden jullie de overige Moederkringavonden voor dit seizoen. Alle avonden beginnen om 20:00 uur in Hebron en we ronden om uiterlijk 21:30 uur af. Schrijf deze datums dus vast in je agenda!

7 november
12 december
9 januari
6 februari
6 maart
3 april
8 mei (afsluitingsavond).

Groetjes

Fiona Lusseveld, Jiska Jonas & Dianne Bredenhoff