Kijktip: Studio Kerkplein

Studio Kerkplein is ieder week op de buis. Een leuk en gezellige programma van onze eigen kerk, voor jong en oud. Live te volgen!

• Wanneer: op woensdag van 16.00-17.00 uur
  • Live: voor wie kerk TV heeft of kijkt via hervormdwierden.nl
  • klik hier om nu te kijken

In Studio Kerkplein komen voorbij: verzoeknummers, interviews met gemeenteleden, een kindermoment, foto’s en beelden van onze gemeente en Wierden (uit de oude doos), een quiz enzovoorts. Kijkt u via de website, dan kunt u ook op een later tijdstip terugkijken.

Lied aanvragen?

Hebt u een lied dat u graag wilt aanvragen voor iemand die u dierbaar is? Mail naar studiokerkplein@hervormdwierden.nl of bel koster Lammert mobiel 06-15085804 en we proberen het voor u te regelen.

Namens Studio Kerkplein,

Jeannette Donken, Ygerne ten Brinke, Bertine ten Brinke, Marieke en Johan Schuurman, Matthea Borkent en Jené en Lammert Wessels