Meld je snel aan voor het

houtdorp bij de VBC

Opgeven

Gemeenteweekend 2018

Zaterdag 15 & zondag 16 september 2018

Noteer het vast in uw agenda: Gemeenteweekend 2018

Noteer het vast in uw agenda. Het gemeenteweekend is dit jaar op 15 & 16 september.

Er is vanalles te doen. Er komt een goochelaar met een hele gave voorstelling op zaterdagmiddag, er is weer een fietstocht, een barbecue, diverse workshops, een skelterbaan en je kan samen met een gids de kerktoren in! Ook zijn er weer springkussens voor de kinderen en is er een speciale workshop ‘kerkproeverij’, gegeven door Martin Stoffer. ’s Avonds is er een actief programma voor de jongeren van onze gemeente.

Natuurlijk is er op zondag ook weer een themadienst en starten de jeugdclubs ‘s avonds. Een mooi weekend om elkaar te ontmoeten.

Over het thema:
God leren liefhebben – en dat ‘oefenen’ door het aanleren van nieuwe gewoonten die horen bij een leven met Hem. Daarover gaat het nieuwe HGJB-jaarthema ‘Met hart en ziel!’ voor 2018/2019. Als je gedreven wordt door liefde tot God, heb je passie om oude gewoonten kritisch onder ogen te zien en nieuwe gewoonten te ontwikkelen. Daar willen we dit gemeenteweekend met elkaar over nadenken, onder het motto ‘Met hart en ziel!’

Wij zien u graag op 15 & 16 september bij de Dorpskerk voor het gemeenteweekend 2018.

Houd het kerkblad en de website in de gaten voor definitieve programma.