Oecumenische openluchtdienst

op zondag 12 september 2021 om 15.00 uur op het Lageveld

Afgelopen maanden is het idee geboren om een oecumenische dienst te organiseren waarin de volgende elementen naar voren komen:

• Danken voor wat er weer mogelijk is na een lange periode van strenge coronamaatregelen
  • Gedenken wat we met elkaar hebben meegemaakt in de afgelopen twee jaar
  • Hoopvol vooruitblikken

Het thema voor deze dienst is: Danken, gedenken en samen doorgaan. Voorgangers uit de verschillende kerken van Wierden en vele anderen werken mee aan deze dienst. Tevens zal de band Burgeon een muzikale bijdrage leveren.

De dienst vindt plaats op het Lageveld dus neem zelf een stoel of deken mee om op te zitten. Tip: neem koffie/thee/limonade met iets lekkers mee om tijdens de dienst van te genieten. Inloop is vanaf 14.30 uur.

Wij hopen dat we met veel mensen samen kunnen vieren!!

Let op:

Mocht de dienst door slecht weer niet doorgaan op het Lageveld dan zal de band Burgeon een concert geven in de Gereformeerde kerk aan de Spoorstraat waar iedereen welkom is*. Dit zal uiterlijk zaterdag 11 september kenbaar worden gemaakt op de websites van de kerken.

*vooraf online aanmelden, er zijn 100 plaatsen beschikbaar