Samen groeien
in geloof

“Oproep van Tom Duinhof”

Ik heb sinds oktober 2020 ALS, en ik wil u vragen het onderzoek naar deze genadeloze ziekte te steunen. Onze zoon Maarten neemt op 7 november deel aan de New York marathon. Sponsort u hem?Op 7 november 2021 lopen Harm (studievriend van Maarten) en Maarten de Marathon van New York! Ons doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar ALS zodat het in de toekomst wel een geneesbare ziekte wordt! De reis en alle bijkomende kosten worden volledig door Harm en Maarten betaald en elke gedoneerde euro gaat naar stichting ALS!

Maarten
Bij mijn vader is in 2020 de ongeneeslijke ziekte ALS geconstateerd. Ik maak daardoor van dichtbij mee wat deze verschrikkelijke ziekte doet met zowel de patiënt als zijn naaste omgeving. Het gevoel van onmacht is daarbij groot, omdat er geen geneesmiddel is en het constant aanpassen blijft aan de verslechterende omstandigheden. Mijn persoonlijke motivatie is daarom om op deze wijze iets terug te doen voor mijn vader, die zich mentaal heel sterk houdt en positief blijft. Daarnaast wil ik op deze wijze een bijdrage leveren aan alle huidige en toekomstige ALS patiënten door meer onderzoek mogelijk te maken, zodat deze ziekte in de toekomst wel geneesbaar wordt!

Harm
Alweer 10 jaar geleden overleed mijn moeder aan de gevolgen van de ziekte ALS. Van dichtbij heb ik meegemaakt wat de impact van deze slopende ziekte is op de patiënt en de naaste omgeving. Een ziekte waarvan de oorzaak nog steeds onbekend is én waar helaas geen behandeling voor is. Daarom loop ik, samen met Maarten, op 7 november de marathon van New York om op deze manier zowel bekendheid als donaties te werven. Deze donaties zijn hard nodig om verder onderzoek naar ALS te financieren. Zodat er hopelijk ooit een wereld is zonder ALS.

Help je mee?

https://www.alsrunners.nl/team/harm-maarten