Studio Kerkplein is terug

Vanaf woensdamiddag 25 november is Studio Kerkplein weer te zien. We zenden het wekelijkse koffiemomentje uit via Kerk TV en hervormdwierden.nl. Nieuw tijdstip: woensdag van 15.00 – 16.00 uur. Met een aantal nieuwe gezichten, een aantal nieuwe programma-onderdelen en… nou ja, laat u verrassen. Oké, een klein tipje van de sluier dan. We gaan wekelijks bij iemand uit de kerk op de koffie. Ook verzorgt een van onze predikanten of kerkelijk werkers een korte bemoediging. Daarnaast kunnen we uw hulp goed gebruiken.

Foto’s

Hebt u nog oude foto’s hebt van kerkelijke activiteiten, op papier of digitaal, neem dan even contact op met ons.

Gratis reclame

In onze kerk zijn veel commissies actief en worden allerlei activiteiten georganiseerd. Daar maken we graag reclame voor in Studio Kerkplein! Wilt u aandacht voor uw activiteit? U kunt bijvoorbeeld een filmpje, flyer of Power Point aanleveren. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Ideeën, tips en verzoeknummers

Mist u iets in Studio Kerkplein of hebt u een leuk idee? Wilt u een lied voor iemand aanvragen? Laat het ons weten! We maken dit programma voor u, dus we horen graag wat u ervan vindt!

Contact

Hartelijk groeten van het Studio kerkplein-team: Matthea Borkent, Jeffery en Dianne Bredenhoff, Bertine ten Brinke, Jeannette Donken, Joke Egberts, Jenny Plaggenmarsch, Jené en Lammert Wessels