Terugblik actiedag solextocht en fietstocht

Zaterdag 6 juli jl. organiseerden wij voor het eerst een actiedag om geld in te zamelen voor het (evangelisatie)werk van José in Zuid Afrika. Samen met ons subteam hebben we een bijzonder leuke dag gehad.

De solexen tuften door Wierden en Hoge Hexel, veilig begeleid door de bezemwagen en allen voorzien van gele hesjes. Geen geweldloos protest, alleen wat luchtvervuiling en veel uitgewaaide en blijde gezichten, alhoewel de tweede groep een buitje moest trotseren. In Hoge Hexel werd aangelegd bij Rustpunt Veldhuis waar na een kop koffie en een vers gebakken stukje cake de tocht werd vervolgd.

Op het kerkplein ondertussen waren in no time de arretjescakes, zelf gemaakte ronde koeken en muffins uitverkocht. Ook zijn er flink wat hamburgers genuttigd, werd er door de kinderen gegrabbeld en is het nodige aan goederen en kleding afgenomen. Een enkeling waagde zich aan de fietstocht, deze enthousiaste fietsers bleven gelukkig droog. De regen maakte na vieren een einde aan de middag. In Hebron werd de opbrengst van de gesponsorde boodschappentas bekend gemaakt en de familie Kippers (niet onze voorzitter!) kon met een goed gevulde  boodschappentas het kerkplein verlaten. Wij als hometeam en subteam zijn meer dan tevreden en God dankbaar met de opbrengst van ruim € 800,- en danken iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut