update World Servants Wierden

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ws.png

Op 28 april ontvingen wij als actieteam van World Servants Wierden het bericht dat de KLM aan World Servants heeft laten weten dat onze vlucht naar Accra niet zal vliegen vanwege de coronacrisis. Dit betekent dat het licht nu echt op rood staat voor onze reis naar Ghana deze zomer. Ontzettend jammer, zeker na al die maanden van voorbereiden en actievoeren waarbij we ons doel om weg te mogen gaan mochten behalen. Tegelijkertijd geeft dit beeld ons ook weer helderheid, want we wisten dat er een grote kans was dat het licht op rood zou gaan.

Gelukkig komt KLM met een goed voorstel, de kosten van het ticket is World Servants niet
kwijt! Eerder kreeg World Servants al te horen dat het bouwproject in Ghana ook gewoon
door zal gaan. Het bouwproject zal worden uitgesteld tot de zomer van 2021, zodat wij als World Servants Wierden, toch kunnen meebouwen aan verandering in Ghana. De bedoeling is nu om dat te gaan doen in week 28 tot week 30 in 2021. World Servants houdt bij het plannen van deze reis rekening met de vakantieregio’s waarin ons project dit jaar ook zou vallen.

Het genomen besluit roept veel vragen bij ons op en op deze vragen zal World Servants in de komende periode met een gepast antwoord komen. Voor meer informatie kunt u terecht op worldservants.nl/corona.

We hopen eind september weer de draad op te pakken en een kick-off te organiseren voor het tweede actieseizoen. Tegen deze tijd hopen we meer informatie te hebben en kunnen we ons richten op onze reis die gepland staat in 2021. De komende tijd komen er daarom ook geen stukjes meer van ons in het kerkblad. Zodra wij weer nieuws hebben zullen wij u dat mededelen.

De komende periode is onze weg als World Servants Wierden erg onzeker. Wij vertrouwen er dan ook op dat de Heere God ons leidt op het pad dat wij moeten gaan. Wij willen u vragen om deze situatie omtrent alle vragen, onzekerheid en de mensen in Tongo, mee te nemen in uw gebed.

Hart onder de riem

Afgelopen weekend heeft de actie hart onder de riem plaatsgevonden. De verkoop van de hartjes was een groot succes. Er zijn in totaal 315 hartjes besteld en we hebben in totaal

€ 907,66 opgehaald! Het was mooi om te zien dat er ook zoveel hartjes aan iemand anders werden bezorgd, zodat er ook anderen blij gemaakt konden worden in deze moeilijke tijd. Iedereen die ons heeft geholpen door het bestellen van een hartje willen wij heel erg bedanken.

Boodschap van onze actiegroep

In het midden van het kerkblad vindt u een bemoedigende boodschap van onze actiegroep. In overleg met de kerkbladredactie is onze boodschap als uitneemexemplaar in het kerkblad opgenomen. Er is ook een filmpje te vinden van deze boodschap op onze Facebookpagina en onze Instagrampagina World Servants Wierden.