VBC 2018

Vakantie Bijbel Club 2018

De laatste week van de ‘grote’ schoolvakantie is het weer zover, de Vakantie Bijbel Club! Het duurt nog wel eventjes, maar we zouden het leuk vinden als je hier nu alvast rekening mee houdt. We gaan weer super leuke dingen doen, en dit jaar is het thema:

ZOEK HET UIT!

De VBC wordt dit jaar gehouden op:

• Dinsdag 28 augustus (van 9.45 uur tot ongeveer 12.00 uur en ’s middags van 13.45 uur tot 15.45 uur)
  • Woensdag 29 augustus (van 9.45 uur tot ongeveer 12.00 uur en ’s middags van 13.45 uur tot 15.45 uur)
  • Donderdag 30 augustus van 9.45 uur tot 12.15 uur.
  • Zondag 2 september is er om 10.45 uur een afsluitende VBC-dienst in de Dorpskerk.

We gaan samen weer luisteren naar mooie bijbelverhalen, zingen, bidden, knutselen, lol maken en nog veel meer. Als je 8 jaar of ouder bent, is er dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur ook nog een stapelgek houtdorp bij de Taborkerk.
Alle kinderen die op de basisschool zitten zijn van harte welkom. Dus neem gerust een vriendje, vriendinnetje, buurjongetje of buurmeisje mee. Want dat vinden we super gezellig!

Heeft uw kind extra zorg, aandacht of begeleiding nodig en wil het graag naar de VBC komen, dan staan wij hier zeker voor open. We vragen u dan om contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar: vbcwierden@gmail.com. Dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is en wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen. Als VBC vinden we namelijk dat elk kind welkom is!

Daarnaast is het vanaf 1 juli ook weer mogelijk om je alvast digitaal inschrijven om mee te doen aan het houtdorp opwww.hervormdwierden.nl.
Dus zorg dat je deze dagen alvast in je agenda vastzet, want hier moet je natuurlijk bij zijn!!

We zien je graag op de Vakantie Bijbel Club!