Samen groeien
in geloof

Vakantie Bijbel Club

De Vakantie Bijbel Club 2023 zal plaatsvinden op 29, 30 en 31 augustus. Het thema van dit jaar is ‘Tel maar mee!’

We hebben weer een fantastisch programma voor jullie bedacht. Daar wil je bij zijn!

Ook dit jaar is er weer een themalied dat we gaan zingen tijdens de Vakantie Bijbel Club. En die is er nu zelfs in gebarentaal. Oefen je vast mee van tevoren?

Dinsdag en woensdag

Onderbouw (4 t/m 7 jaar)
Voor de kinderen van de onderbouw (4 t/m 7 jaar) zal er op dinsdag- en woensdagochtend een programma zijn in de Dorpskerk. Vanaf 9.30 uur staan de deuren voor je open en om 12.00 uur is het programma afgelopen. Inschrijven kan vanaf 09.15 uur.

Bovenbouw (8 t/m 12 jaar)
Voor de kinderen van de bovenbouw (8 t/m 12 jaar) zal er dinsdag en woensdag het houtdorp zijn. Let op: de locatie is dit jaar anders! Niet meer op het veldje bij de Taborkerk, maar op het veld aan de Grote Maatweg (nabij de Almelosestraat) Om 11.00 uur is de start in de Dorpskerk. Om 12.00 uur krijg je een lunch en vanaf 13.00 uur is er alle ruimte om naar hartelust te timmeren aan het mooiste kunstwerk. Om 15.30 uur is het afgelopen. Denk je eraan dat je je hamer meeneemt met je naam erop?! En trek voor je eigen veiligheid goede schoenen aan!

Donderdag

Donderdag staat er een activiteit voor het hele gezin op het programma. Tussen 10.30 en 11.00 uur kun je bij de Dorpskerk starten met een leuke bingo tocht. Na afloop is er de gelegenheid om gezellig na te praten op het kerkplein en te genieten van wat lekkers! Let op: vanuit de kerk is er geen begeleiding aanwezig. Je doet deze bingo tocht samen met bijv. je ouders.

Vanaf 28 augustus 12.00 uur is het niet meer mogelijk om je online aan te melden voor de VBC. Je blijft nog steeds van harte welkom om naar de VBC te komen! Zorg er dan wel voor dat je op de dag dat je je aanmeldt op tijd bij de Dorpskerk aanwezig bent, zodat je je ter plekke nog kunt inschrijven. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar kunnen zich om 09.15 – 09.30 uur inschrijven. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar kunnen zich vanaf 10.45 – 11.00 uur inschrijven.