Samen groeien
in geloof

Vakantie Bijbel Club

De Vakantie Bijbel Club 2022 zal plaatsvinden op 23, 24 en 25 augustus. Het thema van dit jaar is ‘Alles Andersom’.

We gaan het dit jaar iets anders doen dan dat jullie gewend zijn maar het wordt zeker net zo tof als andere jaren!

Dinsdag en woensdag

Onderbouw (4t/m 7 jaar)
Voor de kinderen van de onderbouw (4 t/m 7 jaar) zal er op dinsdag- en woensdagochtend een programma zijn in de Dorpskerk. Vanaf 9:30 staan de deuren voor je open en om 12:00 is het programma afgelopen.

Bovenbouw (8 t/m 12 jaar)
Voor de kinderen van de bovenbouw (8 t/m 12 jaar) zal er dinsdag en woensdag het houtdorp zijn in en rond de Taborkerk. Om 10:30 is de start in de Taborkerk. Om 11:30 wordt er een geluncht en vanaf 12:00 kan er getimmerd worden op het veldje naast de Taborkerk. Om 14:30 is het afgelopen. Denk je eraan dat je je hamer en lunchpakketje meeneemt met je naam erop?!

Donderdag

Donderdag staat er een activiteit voor het hele gezin op het programma. Tussen 10:30 en 11:30 kun je bij de Dorpskerk starten met een gekke dingen speurtocht door de wijk. Na afloop is er de gelegenheid om gezellig na te praten op het kerkplein, spelletjes te spelen om het kerkplein en te genieten van wat lekkers! Let op: vanuit de kerk is er geen begeleiding aanwezig. Je doet deze puzzeltocht samen met bijv. je
ouders.

Themalied

Dit jaar kun je thuis al het themalied oefenen. Hoe leuk is het als je die allemaal al kent voordat de
VBC begint?! Dan kunnen we hem tijdens de VBC met elkaar zingen zodat heel Wierden kan horen hoe goed we hem al kennen. Oefen je thuis mee?!