Samen groeien
in geloof

Kellerkring

Kellerkring als zoektocht

Een gezamenlijke zoektocht die je als persoon verrijkt in je geloofsleven, dat is wat de organisatoren van de Kellerkring te bieden hebben.
Openheid, vertrouwen en veiligheid zijn de ingrediënten van een ‘Keller avond’ in Hebron.

Wout de Bruijn, ds. Thomas Smink en Rita Lammertink zijn de groepsleiders van de Kellerkring.
Ze proberen de deelnemers te enthousiasmeren en te motiveren, zodat ze er wat aan hebben in hun dagelijks leven. Praten zonder elkaar te willen overtuigen ,dat vinden we als groep belangrijk.

Ds. Flikweert startte met de Kellerkring, en benadrukte hij dat iedereen welkom was: gelovigen, niet-gelovigen en twijfelaars. Niet oordelen maar luisteren is een basishouding. Rita leidt het thema van de avond meestal in met een korte werkvorm.  Vervolgens gaat men in gespreksgroepjes de diepte in en volgt als afsluiting  een kort nagesprek in de grote groep.

De Kellerkring is al aan z’n 7e  jaar bezig; altijd op de derde (of tweede) donderdag van de maand. De groep is gevarieerd en staat open voor alle leeftijden. Momenteel staat het boek “Galaten”’ van Tim Keller op het programma. Toch hoeft het niet perse een boek van Keller te zijn. Een andere christelijke auteur is in de toekomst ook mogelijk.

Interesse? Neem gerust contact op met Rita Lammertink: rlammertink@live.nl