Samen groeien
in geloof

World Servants sponsoravond

Beste familie, sponsoren en achterban,

Het is alweer enkele maanden geleden dat wij allemaal goed terug gekomen zijn uit Ghana. God alle lof! Er zijn tijdens de reis al veel updates en dagrapporten verstuurd, maar er zijn vast nog mensen onder ons die benieuwd zijn naar onze verhalen en foto’s/filmpjes die nog niet gedeeld zijn. Het leek ons daarom leuk en goed om ook samen het project af te sluiten in Hebron.

Ook namens de mensen in Ghana willen wij jullie bedanken voor de sponsoring en de steun tijdens het gehele project en de vele berichtjes die we kregen toen wij in Ghana waren. We willen die avond ook samen Hem danken en naast dat we jullie willen laten zien wat wij hebben meegemaakt, willen we ook laten zien hoe Tongo (het project waar we in 2020 naartoe zouden gaan) en Soamsobigi er nu bij staan.

De voorbereidingen voor deze avond zijn in volle gang. We willen jullie een korte aftermovie laten zien en enkele deelnemers zullen over hun ervaringen vertellen. Wij nodigen jullie dan ook vrijblijvend maar van harte uit! De avond is gepland D.V. donderdag 18 januari 2024 in gebouw Hebron. Inloop om 19.15 uur en we starten om 19.30 uur.