Samen groeien
in geloof

World Servants Wierden 2023 – Soamsobigi, Ghana

Vanwege COVID-19 konden we in de zomer van 2020 en 2021 helaas niet met de enthousiaste groep jongeren naar Ghana om de woningen voor het medisch personeel te bouwen. Ondanks de tegenslagen die de plaatselijke bevolking in Ghana heeft gehad wordt er ondertussen hard gewerkt om de woningen dit jaar af te bouwen met een groot gedeelte van het geld dat wij in Wierden en omstreken voor deze gemeenschap hebben opgehaald.
Ondertussen hebben de oud-deelnemers een World Servants informatieavond in Hebron gehad over de situatie in Tongo, hierover volgt binnenkort meer zodat jullie hier ook van op de hoogte zijn.

Aangezien er nog steeds een groep ’oud’-deelnemers zeer enthousiast is om zich dienstbaar in te kunnen zetten en er een groot gedeelte van ons geld niet besteed is geeft dit de mogelijkheid tot een doorstart voor een project in de zomer van 2023. Zoals eerder is gemeld, is er van het destijds opgehaalde geld een bedrag van ruim 53.000 euro over. Wij zijn dankbaar dat Hij ons voorziet en ook hierin leiding geeft.


In de zomer van 2023 hopen we te bouwen aan een schoolgebouw met 3 klaslokalen en een kantoor voor de bevolking van Soamsobigi, een gemeenschap in het noorden van Ghana. Een plek welke op maps.google niet zomaar te vinden is maar in de buurt van Tongo. Daarnaast hopen we tijdens deze reis een dag af te reizen naar Tongo om te kijken hoe het project uit 2020/2021 is uitgevoerd.

Aangezien een deel van de groep uit 2020 en 2021 vanwege uiteenlopende redenen helaas niet meer mee kan is er ruimte voor nieuwe enthousiaste deelnemers die in 2023 minimaal 16 jaar zijn maar ook voor enthousiaste leiders en/of stuurgroepleden.

Ben jij nieuwsgierig naar wat we in Ghana gaan doen, wat bouwen aan verandering inhoudt en hoe jij jouw steentje kan bijdragen in Gods Koninkrijk? Kom dan naar de informatieavond en neem vooral je ouders, broer, zusjes, en iedereen die graag meer informatie wil mee!

Wanneer: 1 juli 2022

Tijd: 19.30

Locatie: Dorpskerk Wierden, Hebron

Voor meer informatie kijk op geef.ws/wierden of Facebook: World Servants Wierden

Voor vragen stuur een mailtje naar: worldservantswierden@hotmail.com