World Servants Wierden

Ook in deze maand hebben wij niet stilgezeten. Op donderdagavond heeft de lezing van Dick Timmerman over perkament plaatsgevonden. Er was een mooie opkomst van ongeveer 75 mensen en een mooie opbrengst van € 414,00! Wij willen Dick Timmerman bedanken voor zijn inzet en zijn mooie bijdrage aan ons project.

Afgelopen december zijn er vanuit de Gereformeerde Kerk kerstbroden verkocht. Wij hebben het bericht gehad dat dit een mooie € 750,00 voor ons project heeft opgebracht! Tevens is de avondmaalcollecte van 23 februari in de Gereformeerde Kerk voor ons. De komende tijd blijven wij druk met een aantal acties. Ook worden er nog een aantal nieuwe acties opgestart. Tevens hebben wij, zoals ook al in het vorige kerkblad te lezen was, binnenkort een toerustingszondag op 23 februari en het voorbereidingsweekend op 25 en 26 april.

Wij komen al erg dicht bij het streefbedrag, maar we hebben nog steeds geld nodig om naar Ghana te gaan. U kunt ons sponsoren door deel te nemen aan de lopende acties of door ons te sponsoren via geef.ws/wierden. Alvast bedankt!

Het land Ghana en de plaats Tongo

Ghana ligt in Afrika en grenst aan Ivoorkust, Burkina Faso en Togo. Het land heeft ongeveer 28.000.000 inwoners en een oppervlakte van 238.533 km2. Ter vergelijking: Nederland heeft een oppervlakte van 41.543 km². De hoofdstad van Ghana is Accra. Dit is ook de plek waar wij met het vliegtuig aankomen. Ons project is in de plaats Tongo, 15 kilometer ten zuiden van de stad Bolgatanga en dichtbij de grotere stad Tamale. Tongo is bekend om bijvoorbeeld de vele zaai- en oogstfestivals en de Tongo Whistling Rocks, dit zijn granieten stenen die in de een fluitend geluid kunnen maken in de maanden november t/m februari als de wind er overheen waait. In de plaats Tongo zullen wij 3 weken verblijven. Wat wij precies daar gaan doen kunt u lezen in het volgende kerkblad.

Onbeperkt spareribs en kip eten

Op zaterdag 29 februari kunt u aan de Janninksweg 1 in Hoge Hexel een avond onbeperkt spareribs en kip eten. Kosten zijn € 25,00 per persoon inclusief twee drankjes. De avond begint om 16.00 en duurt tot ongeveer 20.00. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Geef u daarom snel op bij Erik Beltman (jbeltman1974@gmail.com) of bij Johan Borkent (johanborkent@outlook.com). Opgeven kan uiterlijk tot en met 22 februari.

Benefietconcert Gerald Troost en Emma Julia

Op vrijdag 21 februari 2020 is er een geweldig benefietconcert met Gerald Troost en Emma Julia. Het concert wordt gehouden in de Dorpskerk te Wierden en begint om 19.00 uur (inloop 18.30 uur). Kaarten kunnen aan de deur worden gekocht en kosten € 10,- (kinderen t/m 12 jaar € 7,50). Betaling kan door middel van een tikkie of via een contante betaling. De opbrengsten komen uiteraard ten goede aan ons Ghana-project. Tussendoor zal er een pauze gehouden worden, waar er tegen betaling koffie en thee en iets lekkers genuttigd kan worden. Het belooft een fantastische en muzikale avond te worden, dus zet deze datum vast in uw agenda!

Chocoladeactie

De chocoladeactie die wij in december gehouden hebben was een groot succes. Nu zijn er nog een aantal zakjes met chocolaatjes over. Er zijn van een aantal smaken nog maar een paar zakjes, dus wees er snel bij! Voor de zakjes geldt, op = op! Mocht u de chocoladeactie gemist hebben of zou u nog graag een zakje willen, dan kunt u contact opnemen met Jalinde Borkent: 0622688516. De zakjes zijn nog steeds € 2,- per stuk.

Oppascentrale

De oppascentrale is nu al een tijdje bezig en we hebben al een aantal avonden opgepast. U kunt ons nog steeds inschakelen voor een avond oppassen op uw kinderen. De prijzen voor onze diensten zijn in overleg. Dus bent u een avond weg en heeft u een oppas nodig, dan staan wij voor u klaar! U kunt mailen naar wsoppas@gmail.com of een berichtje sturen naar Jonna Wolters: 0610319587.

Bakactie

De bakactie heeft al over de € 1000,- opgebracht. De cakes kunnen nog steeds besteld worden. Het is ook altijd leuk om een cake te bestellen om vervolgens weg te geven of om te gebruiken op een verjaardag. Bestellen kan via onze Facebookpagina of via https://www.worldservants.nl/actieplatform/actie/bakactie. U kunt ook een berichtje sturen naar Jalinde Olthof: 06-19497788.

Klussenbank

De klussenbank heeft al ongeveer € 1200,- opgebracht. De jongens van de klussenbank staan nog steeds voor u klaar om te helpen met uw klussen. Van helpen bij een verbouwing, tot het onderhouden van uw tuin of het schoonmaken van uw huis, tegen een vergoeding voor ons project zijn wij van alle markten thuis. Heeft u een klus die wij voor u kunnen opknappen? Neem dan contact op via klussenbankws@gmail.com en dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.