Samen groeien
in geloof

World Servants Wierden

Nadat op 28 april 2020 KLM heeft laten weten dat de vlucht naar Accra door COVID-19 niet zou vliegen, werd definitief het licht voor ons project op rood gezet. Geen positief nieuws na maanden van actievoeren en voorbereiden, maar tegelijkertijd wel een duidelijk bericht. Het project schoof definitief door. Vooralsnog zet World Servants in op 2021.

COVID-19 heeft ons tegen gehouden om in 2020 op pad te gaan. In 2021 gaan we hopelijk doen wat we van plan waren en beloofd hebben aan de mensen in Ghana en aan onze sponsoren. We willen niets liever dan samen afmaken waar we aan begonnen zijn!

Waar de doelen voor het eerste jaar duidelijk werden bepaald, zijn deze voor het tweede seizoen anders. Het eerste jaar stond namelijk in het teken om de deelnemersbijdrage binnen te halen om überhaupt naar Ghana te kunnen. Dit hield in dat er volop actie gevoerd moest worden en hiervoor is ook keihard door iedereen gewerkt. De mensen in Tongo moeten nu langer wachten tot de woningen voor medisch personeel en de watertank gerealiseerd kunnen worden.

In Tongo is er de behoefte voor nog meer woningen. Dit houdt in dat de doelstelling is om nog een extra woning te bouwen. Er is ongeveer € 8000,- nodig voor een extra woning. Daarnaast geeft World Servants nog een challengebedrag om op te halen. Dit is voor de kosten die al gemaakt zijn in 2020 en die in 2021 opnieuw gemaakt moeten worden. In totaal is er nog een bedrag van € 43.711,29 benodigd. Het benodigde bedrag bestaat uit een deel dat verplicht is en een deel dat niet verplicht is. Wij gaan als actiegroep aan de slag om het geld binnen te halen dat benodigd is om de extra woning te bouwen. Dit willen wij doen door middel van actievoeren. Dit kunnen wij niet doen zonder behulp van God en uw steun en gebed. Wilt u ons opdragen in uw gebed?

Kerstkaartenactie

Na een lange periode van geen actie voeren hebben wij weer een nieuwe actie opgezet. In deze tijd is het fijn om mensen een kaart te sturen. Nu kerst er weer aan komt betekent dat het versturen van kerstkaarten! Wij van World Servants Wierden willen u graag hierbij helpen.

Voor slechts €1,- per kaart bezorgen wij al uw kaarten binnen de gemeente Wierden op de juiste adressen. U betaalt dus simpelweg ons, in plaats van een postzegel.

U kunt de kerstkaarten, inclusief betaling*, tot uiterlijk vrijdag 11 december inleveren bij een van de volgende adressen:

•        Hexelseweg 22 Wierden (Joar Smelt)

•        1e Esweg 67 Wierden (Lonneke en Annejet van Grootheest)

•        Eikenlaan 16 Wierden (Margot Nijzink)

•        Hooiland 9 Wierden (Gerwout Koppelman)

•        Janninksweg 1 Hoge Hexel (Marlieke Borkent)

•        Roetershof 18 Enter (Mayke Scholten)

Wij verzoeken u uw pakket kaarten bij het inleveradres in de brievenbus te doen, om het aantal contactmomenten minimaal te houden.

*indien u liever betaalt door middel van een betaalverzoek, noteer dan uw mobiele nummer. Dan zorgen wij er voor dat u zo snel mogelijk een betaalverzoek ontvangt.

De kaarten worden op zaterdag 12 december bezorgd. Op de kaarten hoeft uiteraard geen postzegel geplakt te worden.

Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer op een apart briefje bij uw pakket kaarten te doen, voor als wij vragen hebben m.b.t. de bezorging.

Doordat u uw kerstkaarten bij een van de deelnemers in de brievenbus doet en wij de kerstkaarten contactloos bezorgen, is deze actie geheel coronaproof

Mocht het zo zijn dat, in verband met de maatregelen rondom het coronavirus, deze actie niet door kan gaan, zullen wij contact met u opnemen om een oplossing te bespreken.

Ga voor meer informatie over ons project naar worldservants.nl/wierden of naar een van onze social media!