Samen groeien
in geloof

Koffie ochtend woensdag 29 maart

Hartelijk welkom op de koffieochtend in Wierden!!

Op woensdag 29 maart 2023 wordt er in gebouw Hebron bij de Dorpskerk, Burg. van de Bergplein in Wierden weer een koffieochtend gehouden. De spreekster van deze ochtend is Jeannette Donken (mantelzorgconsulent en zorgcoördinator bij Stichting Evenmens).
Het thema zal zijn: “Eenzaamheid”.

“Hoe blijf ik in contact?”

Misschien ken je dat gevoel wel, dat je meer contacten zou willen hebben. Of ken je iemand die gevoelens van eenzaamheid heeft, maar weet je niet hoe je die persoon daarbij kan helpen. Tijdens de koffieochtend denken we na over het thema eenzaamheid. Wat is het? Hoe ga je het gesprek hierover aan en vooral: wat kun je daar vervolgens mee doen.

De ochtend begint om 9.15 uur en zal rond 11.15 uur worden afgerond. Natuurlijk is er tijd voor koffie of thee en tijd voor ontmoetingen. Deze ochtend is voor vrouwen van alle leeftijden. We zouden het ontzettend leuk vinden wanneer u/jij er bij bent!

We hebben een leesbladentafel klaargezet met allerlei christelijke tijdschriften. Hier kunt u bladen van lenen of bladen neerleggen voor anderen. De zaal is open vanaf 9.00 uur en de toegang is gratis. Ter afsluiting zal er wel een collecte worden gehouden voor de gemaakte kosten. Er is helaas geen kinderoppas meer aanwezig.